۲۳پروژه برق شهرستان املش افتتاح شد
به مناسبت دهه مبارک فجر پروژه های برق شهرستان املش با حضور امام جمعه ، فرماندار و دیگر مسئولین شهرستان املش افتتاح گردید .
به گزارش صدای خاک، فرماندار املش در مراسم افتتاحیه با بیان اینکه ایامالله دهه فجر فرصتی است برای تبیین دستاوردهای انقلاب، افزود: دهه فجر امسال طرح ها و پروژه های بزرگی بویژه در مناطق ییلاقی این شهرستان به بهرهبرداری میرسد
وی با اشاره به اهمیت امید افرینی و نشاط اجتماعی در جامعه افزود: همه باید تلاش کنیم تا بتوانیم باورهای جوانان را نسبت به انقلاب متناسب با نیاز روز تغییر دهیم لذا رسانه و تولیدات محتوایی آنها میتواند در باورپذیری نسل امروز موثر باشد.
همچنین مهندس محمدیان مدیر شرکت توزیع برق شهرستان املش اظهار داشت : در کل شهرستان املش ۱۸پروژه با اعتبار ۱۳ میلیارد و ۸۰ میلیون تومان به مناسبت دهه مبارک فجر افتتاح گردید و مردم از ثمرات آن بهره مند می شوند.
وی همچنین تصریح کرد: امروز در روستای سورشفیع لات یکدستگاه ترانس100جهت تقویت برق به منظور حل مشکلات اهالی مورد بهره برداری قرار گرفت که نتایج این اقدامات برای ساکنین به ویژه در فصل گرم سال قابل مشاهده خواهد بود.
وی دیگر پروژه های و فعالیت های اداره برق شهرستان را علاوه بر تامین برق متقاضیان حوزه شهری و روستایی را شامل :
نصب یک دستگاه ترانس ۱۰۰ کیلو ولت آمپر در روستا های هردوآب _
بزکویه _ مربو _ اسماعیل گوابر _ مسبر کندسر کیارود اعلام کرد و افزود :
نصب یک دستگاه ترانس ۲۰۰کیلو ولت آمپر در خیابان مولوی _ خیابان پامچال
نصب یک دستگاه ترانس ۱۰۰کیلو ولت در خیابان داداشی و همچنین
نصب یک دستگاه ترانس ۱۰۰ کیلو ولت آمپر در خیابان امام رضا ( ع) در رانکوه
احداث ۲۰۰ متر خط ۲۰ کیلو ولت و نصب یک دستگاه ترانس ۲۰۰ در خیابان کارگر از شاخص ترین پروژه های این ایام هستند
مدیر شرکت توزیع برق شهرستان املش در ادامه با اشاره به اینکه یکی از کارهای بزرگ و ماندگار توزیع برق شهرستان املش دراجرای طرح تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار می باشد درباره مزیت این پروژه گفت : این طرح در شبکه فشار ضعیف برق سبب خواهد شد تا میزان سرقت فیزیکی کابل به صفر برسد و نیز سرقت انرژی نیز تقریباً در شبکههای خودنگهدار غیر ممکن است.
محمدیان در همین خصوص افزود: از جمله دیگر مزایای اجرای این طرح صرفه جویی بسیار زیاد در عملیات احداث و اجرای شبکه است که نسبت به کابلهای مسی بسیار مقرون به صرفه است.
وی با اشاره به اجرای پروژه هایی از قبیل اصلاح۱۴۴۲ متر شبکه مسی به کابل خود نگهدار روستای پلاکسرا _
اصلاح ۱۱۰۰ متر شبکه مسی به کابل خود نگهدار روستای جور کاسر _
اصلاح ۹۸۰متر شبکه مسی به کابل خود نگهدار روستای ورکوره _
اصلاح ۹۰۰متر شبکه مسی به کابل خود نگهدار روستای گواسرا _
اصلاح ۱۹۷۳متر شبکه مسی به کابل خود نگهدار روستای حاجی آباد_
اصلاح ۵۰۰متر شبکه مسی به کابل خود نگهدار روستای اشکیت _
اصلاح ۱۲۵۰متر شبکه مسی به کابل خود نگهدار روستای آفتابخورتاب _
اصلاح ۳۰۰ متر شبکه مسی به کابل خود نگهدار پارک میرزا کوچک خان؛یاداور شد: با توجه به مزایا و محاسن بسیار زیادی که کابلهای خودنگهدار به ویژه در حوزه اقتصادی برای کشور دارد، لازم است که با جدیت بیشتری در این حوزه گام برداشته شود و شرایط به گونهای پیش برود تا بزودی شبکههای باقی مانده مناطق شهرستان نیز تحت پوشش شبکههای خودنگهدار قرار بگیرد