آیین اختتامیه چهارمین جشنواره سجاده رنگین و کارگاه خلق اثر دانشگاه استاد فرشچیان برگزار شد
آیین اختتامیه چهارمین جشنواره سجاده رنگین دانشگاه استاد فرشچیان به مناسبت نیمه شعبان، میلاد با سعادت امام زمان حضرت مهدی (عج)، با موضوع نقاشی، نگارگری، خوشنویسی و نقاشی خط، از سری برنامه های موسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی روز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ در دانشگاه استاد فرشچیان برگزار شد.
به گزارش صدای خاک، در آیین اختتامیه نمایشگاه و از نگاره «سجاده نور» اثر فاخر استاد محمدهادی ابوالقاسمی نقاش و مینیاتوریست برجسته کشور رونمایی شد.
دکتر یارزاده ،رئیس دانشگاه آزاد واحد هنرهای- اسلامی ایرانی محمود فرشچیان گفت: برخی آثار هنری مانند «ضامن آهو» استاد فرشچیان حکمتی در خود دارد و به این دلیل ماندگار شد. همچنین نهادینه کردن مکتب ظهور یکی از رسالتهای هنرمندان است.
سجاد محمد یارزاده رئیس دانشگاه آزاد واحد هنرهای اسلامی ایرانی محمود فرشچیان در چهارمین جشنواره سجاده رنگین و کارگاه خلق اثر که ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، درباره جشنواره سجاده رنگین اظهار کرد: رسالت دانشگاه هنر تربیت هنرمند متعهد است. اسوه این رسالت و حوزه در این دانشگاه محمود فرشچیان است که تمام آثارش شامل رمز و راز معنوی و فکری است.
وی افزود: اعیاد شعبانیه بهانهای برای بازخوانی متون دینی، ادبی و روایتگری این متون است. وظیفه ذاتی یک هنرمند ایرانی به تصویر کشیدن این متون است. چهارمین جشنواره حضرت مهدی به نام «سجاده رنگین» با حمایت موسسه مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
یارزاده گفت: در آثار هر هنرمندی باید به دنبال متون دینی و اعتقادی بود. رمز ماندگاری هنرمندان ازجمله محمود فرشچیان پناه جستن و استفاده از متون اصیل ایرانی است. دانشجویان نیز باید به مبانیای که اساتید تدریس میکنند دقت کنند.
وی در پایان افزود: آثاری مانند «ضامن آهو» حکمتی در خود دارد و به این دلیل ماندگار شد. همچنین نهادینه کردن مکتب ظهور یکی از رسالتهای هنرمندان است.
محمدهادی ابوالقاسمی؛ هنرمند باید از منابع نور الهام گیرد تا هنرش رشد کند
محمدهادی ابوالقاسمی خالق اثر «سجاده نور» در ادامه این مراسم اظهار کرد: در طول سه ماه، شبانهروز با همکاری علی ثابت معاون علمی و هنری دانشگاه، موفق به خلق این اثر هنری شدیم. این اثر الهام گرفته از مفاهیم ملکوتی و روحانیت است و نور مورد استفاده در آن به عنوان نماینده مهدویت و صاحب الزمان (عج) شناخته میشود.
وی افزود: هنرمند باید از منابع نور الهام گیرد تا هنرش رشد کند و در این اثر از نمادهای گل نرگس و پرندهها برای نمایش حضور و ظهور امام زمان استفاده شده است.
ابوالقاسمی در پایان تاکید کرد: این اثر با وضوح، اخلاص و زیبایی طراحی شده است تا احساس انتظار و خلوص را در ناظران القا کند.