مردم کشورمان از ناترازی انرژی در بخشهای مختلف کشور ناراضی اند
نماینده مردم میانه در مجلس گفت: ما از ناترازی انرژی در بخشهای مختلف کشور از اینکه در قالب مالیات پنهان سالیانه چند درصد از داراییهای شان را به نام تورم از دست میدهند، ناراضی اند.
به گزارش صدای خاک، مریم عبداللهی در نشست علنی صبح امروز(یکشنبه، ۲۹ مهر ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: جغرافیایی این سرزمین مقدس در جهان پهناور کنونی عزیز امت اسلامی و مورد توجه جهانیان است و این جز به واسطة عنایات خاص الهی که شامل این خاک بوده با هست و هدایتهای رهبری فرزانه که در بزنگاه های حساس و بحرانی نه تعلل را جایز میداند و نه شتابزدگی در تصمیمگیری را میسر و محقق نمیشد.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جمعه با شکوهی که از طی مراسمی به مناسبت شهادت سید مقاومت آغاز و با اقامه نماز به امامت رهبرمان پایان یافت، اجتماعی عظیم از انسانها مؤمنی بود که مثل همیشه در شرایط سخت و پیچیده منطقه پشت یک رهبر برای ایران به نماز ایستادهاند و جلوه ای بی بدیل از قدرت اسلام سیاسی را با ندای اللهاکبر أشهد أن لا إله إلا الله و أشهد أن محمدا رسول الله به گوش جهانیان رساندند.
وی افزود: مگر میشود در یک روز همه چیز با هم باشد که بود. شکوه، عظمت، اقتدار، وفاق ملی و غرور،« لا تحزن إنالله معنا».« ما زنده به آنیم که آرام نگیریم، موجیم که آسودگی ما عدم همه ما است» آنچه امروز در اقصی نقاط جهان از جنایتهای این رژیم اشغالگر میبینیم، با موضعگیریها و واکنشهای سیاستمداران جهان همخوانی ندارد. جای مردان سیاست به نشان این درخت تا هوا تازه شود.
این نماینده مجلس در دوره دوازدهم بیان کرد: مردم ما از ناترازی انرژی در بخشهای مختلف کشور از اینکه در قالب مالیات پنهان سالیانه چند درصد از داراییهای شان را به نام تورم از دست میدهند، از سیستم آموزشی به دور از عدالت کنونی که در قالب مدارس و چه در بحث کنکور و آموزش عالی از روال و نحوه گزینش نیروی انسانی و فرآیند ارزشیابی موجود، از نبود پرورش صحیح، استعداد یابی دقیق و تربیت نیروی انسانی، از فاصله فاحش درآمدی در مناصب و جایگاههای مختلف کشور ناراضیاند و رنج میبرند.
عبداللهی اضافه کرد: ما دچار عدم تعادل در برقراری توازن میان واقعیات جامعه امروزی و ساختار فرهنگی و سنتی مان هستیم. عدم تناسب بخشی در حوزه فضای حقیقی و مجازی کشور آسیبهای جدی را به ساختار اجتماعی مان تحمیل کرده است درحالیکه اینها در امتداد هم و به صورت متوالی و طی یک فرآیند در جهت تکوین فرهنگ بومی بایستی به کار گرفته شود.
نماینده مردم میانه در مجلس افزود: از جهت تعدد و تکثر ارگانهای ذیربط ،عدم پیوستگی ارکان مختلف در حال توسعه آشفتگیهای ذهنی و بها دادن به رفتار با محوریت ریا و تظاهر هستیم بدون آنکه خود متوجه آن باشیم. ما در این سرزمین دو یار دیرین داریم یکی اسلام و دیگری ایران که بایستی این دو را پیوسته و در کنار هم و همراه هم داشته باشیم و در مسیر اعتلای این دو قدم برداریم. ایران هیچ کم ندارد. ایران اندیشهای همراه با احساس مسئولیت میخواهد.
وی اضافه کرد: حوزه انتخابیه ام دروازه آذربایجان است. بزرگترین شهرستان شمال غرب کشور با بیشترین تعداد روستا در استان آذربایجان شرقی بوده و اینجا بلحاظ سرزمینی حلقه اتصال زمینی و ریلی استانهای زنجان و اردبیل و آذربایجان شرقی است. همه اینها مؤید فرصتها و ظرفیتهای ما است.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم بیان کرد: فاصله ۵۵ کیلومتری از آزادراه تهران به تبریز و عدم توسعه راههای مواصلاتی شهرستان بهعنوان تهدید و تسریع در اتمام پروژه تعریض محور میانه – سرچم، آغاز به کار عملیات اجرایی پروژه چهار بانده کردن محور میانه - بستانآباد، اتمام پروژه راهآهن میانه – اردبیل، تکمیل پروژه راه میاندوآب – میانه – فومن، تعیین تکلیف آبگیری سد شهریار، تسریع در استقرار ادارات مورد نیاز در مرکز شهرستان ترکمانچای و ارتقا ساختار اداری و سازمانی نهادها و ارگانهای موجود، ادغام و توسعه فازهای فولاد آذربایجان، اجرای کامل پروژه پایاب سد آیدوغموش و توسعه آن، توجه ویژه به بخش معادن و تقویت و توسعه شهرکهای صنعتی، حل مشکل آب شرب شهر میانه به واسطه تسریع در اتمام پروژه سد گرمیچای شهر آق کند و روستاها دارای تنش آبی، تسریع در روند ساخت ایستگاه راهآهن و مرکز جامع منتخب شبانهروزی ترکمنچای و همچنین مورد توجه جدی قرار دادن ظرفیتهای صنعتی، کشاورزی، تاریخی و گردشگری از مطالبات این مردم عزیز است.
نماینده مردم میانه در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: رفع موانع تولید و فراهم نمودن شرایط توسعه فراگیر و پایدار با ایجاد زیرساختهای اقتصادی و صنعتی و ترانزیتی تنها شرط برونرفت از وضعیت کنونی شهرستانهای میانه و ترکمنچای میباشد که با همدلی و هم افزایی همه خادمین صدیق نظام و مشارکت مردم ممکن خواهد بود./